Det siger forældrene...

"Tusind tak!!"

Du skal vide at det betyder en verden til forskel HVER dag at have din viden med mig i øret, når vi sidder omkring middagsbordet🤩
Jeg er blevet langt bedre til at “holde mund” overfor Freja på 3,5 år.. og er langt mere cool med at hun spiser med fingerne, og det HUN ønsker at spise - og i den størrelse HUN vælger.. og her er køkkenet med den største naturlighed aldrig lukket før sengetid..!! 🤩
Det er en befrielse ikke at tage udgangspunkt i vores forældres tilgang.. frygt, press og NEJ...!!
😘😍❤️

- Hanne Jensen, tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde"."Hvor er jeg vild med dit forløb!

Ikke nok med at vi pludselig forstår vores drenge på en helt andet måde (og hvorfor de reagerer som de gør), så virker det altså også! Vores store på 2,5 år spiser aftensmad som aldrig før. Han smager helt frivilligt på det meste og spiser fine portioner, hvor han før har været meget småtspisende ved aftensmaden.  Så tusinde tak”
 
– Mia Gøtze Malmos, deltager på "Måltider i Børnehøjde"
 "Jeg ville ønske dette onlineforløb fandtes for mange år siden"

"Onlineforløbet “Måltider i Børnehøjde” har virkelig gjort vores liv lettere på så mange måder.
Jeg vil anbefale alle forældre at hoppe ombord, hvis mad og måltider fylder i familien og hverdagen. Forløbet giver så meget indblik, viden, forståelse og redskaber som er nemme at gå til. Jeg ville ønske dette onlineforløb fandtes for mange år siden, det ville have skånet os for mange frustrationer, diskussioner, tid og penge gennem årene."

Kærlig hilsen
Tina Løvgreen, deltager på "Måltider i Børnehøjde".


Nanna.png"Charlotte får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig”

"Som mor til en dreng på snart 4 år, der er meget selektiv i sit valg af mad, har det været befriende at lære søde Charlotte at kende.
Første gang jeg hørte en lydfil fra onlinekurset “Måltider i Børnehøjde” trillede tårerne ned af mine kinder. Ikke fordi jeg blev ked af det, men fordi jeg blev så lettet og endelig følte mig forstået.

Som forældre er vi nu blevet bedre til at acceptere vores søns valg af den mad, der står på bordet, også selvom det ofte bare er pasta og agurk. 
Det har nemlig medført meget bedre stemning ved bordet, et barn der har lyst til at sætte sig til bords med sine forældre, og et barn som nu ofte prøver at smage på ny mad. Hurra 😄

Som sundhedsplejerske til både familier med småbørn og skolebørn anbefaler jeg ofte Charlotte, fordi hun er hamrende dygtig, og fordi hun tager udgangspunkt i barnets perspektiv og behov, hvilket giver så god mening.

Charlotte får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig”

- Nanna Schier Dupont 
Sundhedsplejerske og deltager på "Måltider i Børnehøjde".

Isabella mogensen.jpg

"Dette kursus er noget af det bedste, vi har gjort for vores familieliv..."

Da vores søn blev 2 år stoppede han næsten med at spise, og endte med kun at spise havregryn, tomatsovs med bønner og ris.

Siden dette kursus har vi allerede set en markant ændring i hans madindtag. Han er langt mere modig, kommer nu op til bordet og spiser og er nysgerrig på mad, som han normalt ikke ville røre med en ildtang.

Dette kursus er noget af det bedste, vi har gjort for vores familieliv. Kurset kan helt klart anbefales til andre som sidder med en følelse i maven om at det her ikke bare en fase.

Isabella Mogensen, tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde".


"Min varmeste anbefaling til Charlotte!"

Jeg fik nogle helt konkrete øvelser til at hjælpe vores dreng til at få mere LYST til at spise og være med ved middagsbordet, og give ham, hans egen ret til at være med til at bestemme tilbage. Vi har efter en samtale med Charlotte og hendes kursus Måltider i Børnehøjde fået en dreng, som vælger alt fra blomkål eller broccoli på sin tallerken og pasta eller ris. Han smager stadig ikke alle de ting, jeg ville ønske at han smagte på, men er meget mere villig til at deltage ved bordet.

Allerede efter 10 dage, havde vi markante ændringer i vores hjem når det handler om måltiderne. Vores dreng blomstrer, og før har han ikke kunne overskue større selskaber og at spise på samme tid, men nu spiser han og putter ting på sin tallerken, og hygger sig med det.

Han vil også gerne vælge nye ting, når vi er ude at handle, og så er han begyndt at prøve forskellige måder at spise maden på af, ved at blande ting sammen, eller ovenpå hinanden. Forleden dag, tog han grønkålen ud af køleskabet og ville spise det sammen med hans havregrød, fordi det havde han bare LYST til. Det er så fedt.
Jeg giver min varmeste anbefaling til Charlotte. Hun er fantastisk.
Vores dreng er SÅ madmodig nu, og det kan vi takke Charlotte for "❤️

- Susie Andersen deltager på "Måltider i Børnehøjde".

divider i farve.png

mia billede ny.jpg

"Jeg er taknemmelig over den grundige indsigt og forståelse"

Begge mine børn på 5 og 7 år er meget begrænset i, hvilke madvarer de vil spise. Gennem kurset er jeg blevet klar over, hvad grunden er og fået redskaber gennem en struktureret fremgangsmåde til, hvordan jeg kan introduducere og lære mine børn at spise nye madvarer. Jeg er taknemmelig over den grundige indsigt og forståelse som Charlotte har givet mig gennem kurset.

Tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde".

divider i farve.png

"Forløbet har på alle måder været en fantastisk og oplysende rejse"

Min søn er hyper sensibel i munden og har ikke mange kræfter i munden – det har betydet han ikke alene havde svært ved at spise, men også udviklede en skræk overfor ny mad. 

Men den fremtid han blev spået (med en fobi for mad) fortsætter han med at gøre til skamme.
Vi har fået en nysgerrig, modig dreng som tør se, røre og ikke mindst smage på ny mad!
Vi har som familie fundet en ro omkring måltiderne, som vi ikke før havde troet var muligt. Det har gjort en verden til forskel for os som forældre, og ikke mindst vores søn."
 
– Cecilie Kruse , tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde".
 
"Stemningen omkring bordet er tusind gange bedre nu"
 
"Først må jeg bare sige, at din vejledning har gjort en kæmpe forskel i vores lille familie – det har givet en ny ro omkring hele spisesituationen, som virkelig har hjulpet i den positive retning. TAK for støtten og normaliseringen af vores datters udvikling. Vi tror på, at hun nok skal komme efter det. Vi er også blevet meget bedre til at se på hende og på, hvad der rent faktisk fungerer – som bare ikke er skemad i særlig stor grad. Stemningen omkring bordet er tusind gange bedre nu.
Hun er stadig småtspisende, men interesseret og smager på mange forskellige ting. Allerhelst maden fra vores tallerkner 
Mange tak for et lærerigt medlemskab"
 
– Charlotte (medlem af Babybite boxen)
 
"Dit onlinekursus har givet mig en selverkendelse, der vil have været svær at få på samme måde uden dine ord"

Samtidig har det været med til at få mere ro både før, til og efter måltidet, fordi vi har fået nogle redskaber, som kan hjælpe os.
Samtidig har vi fundet ud af at vores dreng ikke er kræsen, men blot har været presset – især af mig som mor, som synes han skulle spise alt. Vi er slet ikke i mål, men vi er rigtig godt på vej takket være dette onlinekursus. Mange tak." 
 
– Maria Kristensen tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde"
 
"Tak for hjælpen!! Tak!"

"Jeg har fået meget ud af kurset. Det har givet mere ro ved måltidet og er blevet mere opmærksom på vores kære Oskar på en positiv måde fordi der er flere ting, som giver mere mening nu. Det er dejligt. Jeg vil helt klart gemme dine lydfiler. Så vil jeg hive dem frem, hvis tingene begynder at spidse til igen. 
Tak for hjælpen!! Tak!" 
 

De bedste hilsner
Sisse Hansen, tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde".

 
"Jeg har flere gange haft både tåre i øjnene og en klump i halsen"

"Jeg har stadig til gode at høre de sidste 2 lydfiler (må jeg indrømme pga ferie.)
Men de ting jeg har hørt ind til nu har virkelig været et wakeup call.
Jeg har flere gange haft både tåre i øjnene og en klump i halsen, netop fordi du har ramt så meget plet med de emner du kommer ind på.
Jeg glæder mig til for alvor at arbejde med de værktøjer (som jeg endnu ikke har hørt).
Men det at få sat ord på lige præcis de ting vi bøvler med har virkelig givet mig mod på at kæmpe videre på min søns præmisser så vi forhåbentligt kan ende med at arbejde sammen og ikke mod hinanden.
 Tusind tak for muligheden for at være med.
Jeg glæder mig som en sindsyg til at høre de sidste 2 lydfiler."
 
De bedste hilsner
Britta, tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde".
 
 

"Nu sidder vi alle meget afslappet ved spisebord og hygger os. Tak!

"Mange tak for et lærerigt kursus. Inden var vores måltider ofte en kamp og meget nervepirende. Nu sidder vi alle meget afslappet ved spisebord og hygger os. Tak! Det er nemt at lytte til filerne i stedet for at læse en bog – det har jeg nemlig ikke tid til med de små."

- Christine, tidligere deltager "Måltider i Børnehøjde".


 

"Til slut vil jeg sige at denne viden bør ud til alle også sundhedsplejersker og læger"

Den første lydfil hørte jeg med tårer i øjnene for endelig var der en der vidste, hvordan det var hjemme hos os og som tilmed kunne hjælpe. Jeg har endelig turde slippe kontrollen med min 5 årige datters mad. Det betyder lige nu, at hun spiser meget lidt om aftenen, men hun har kontrollen. Vi har italesat, at man gerne må røre også selvom man ikke vil smage, og at det er ok at spytte ud. 

Til slut vil jeg sige at denne viden bør ud til alle også sundhedsplejersker og læger.  Min yngste på 2 som elsker mad og vil smage alt og røre alt, nyder også gavn af kurset. Nu øser hun selv op og hun nyder det 

Tusind tak for din hjælp og for at italesætte et problem som læger italesætter som forældrenes hysteri (ihvertfald fald dem vi har mødt)." 

Vh. Kirstine, tidligere deltager "Måltider i Børnehøjde".

"Jeg har slugt alle lydfilerne nu, og det har været helt fantastisk!! 

Jeg har en datter på snart 8 år, der allerede har haft gavn af kurset – nu må hun nemlig gerne spytte maden ud igen, hvis hun VIL smage og ikke når hun SKAL smage  Hvis du har brug for det, så anbefaler jeg gerne kurset vidt og bredt – for os har det virkelig været en øjenåbner!”

– Lene Nørby Nielsen, tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde".

"Tak for et fantastisk godt kursus!"

Det har virkelig hjulpet os til at få madglæden og hyggen tilbage til vores måltider, og vores datter har genvundet trygheden ved det at skulle spise

Jeg håber, at mange andre familier kan få lige så stor glæde af kurset, og jeg vil til enhver tid anbefale dig."

– Mange hilsner 
Anette Østergaard, tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde".
 

"Jeg har fået en meget bredere forståelse for de udfordringer min datter oplever"

Tusind tak for god inspiration til håndtering af mad- og spisesituationer med børn.

Jeg har en datter på to år, som egentlig ikke kan siges at have deciderede spiseudfordringer – i hvert fald ikke udover det sædvanlige. Hun er i høj grad en følelsesmæssig spiser og samtidig en meget selvstændig og lettere skeptisk lille dame. Dette har alligevel givet anledning til nogle magtkampe og frustrationer omkring mad og måltider, og derfor valgte jeg at deltage i kurset – og det har jeg ikke fortrudt.
 
Jeg har fået en meget bredere forståelse for de udfordringer min datter oplever, når hun skal smage på nye fødevarer, og hvordan jeg bedst muligt kan støtte hende i at overkomme disse udfordringer på en god måde og undgå unødige magtkampe og dårlig stemning. Jeg har også i den grad fået øjnene op for, hvor meget god stemning og hygge omkring måltidssituationer betyder. Kort sagt – rigtig god inspiration og stof til eftertanke."
 
– Wikki Lund Hansen, tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde".

“Vores dreng har lige spist broccoli hertil aften… Det er første gang nogensinde"

Det er helt vildt! Tak Charlotte, dine værktøjer virker! Jeg er både rørt over din indsigt i de frustrationer, det er at have et “kræsent barn” (som jeg godt ved, at vi ikke må kalde ham længere). Men jeg er også helt overvældet over den forståelset, jeg har fået i mit barns spiseudfordringer. Tak igen! Jeg vil klart anbefale alle med “kræsne børn” at deltage i dette onlinekursus”

– Hanne Marie Paulsen, tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde".
m
or til Viggo på 4 1/2 år 

"Magtkampen om mad hjemme hos os er slut"

Kurset har først og fremmest givet mig forståelse og deraf en afledt ro. Magtkampen om mad hjemme hos os er slut. Nu bruges kræfterne istedet på at skabe hyggelige rammer om måltidet og resultaterne er så småt begyndt at vise sig. Det gjorde ondt at erkende at det faktisk var os der havde et problem, men jeg er glad for at vi fandt ud af det, så vi havde mulighed for at gøre noget ved det. Jeg glæder mig til, stille og roligt, at implementere flere af dine gode råd."
 
– Anne Katrine, tidligere deltager på "Måltider i Børnehøjde".